یارا آویژه
02188738038
خانهوبلاگتابلو فرمان پله برقی
۱۴۰۳/۶/۵
5711
تابلو فرمان پله برقی

تابلو فرمان پله برقی

با استفاده از تابلو برق پله برقی، میتوان توقف و حرکت پله برقی را کنترل کرد به همین جهت تابلو برق پله برقی حائز اهمیت میباشد.

تابلو فرمان پله برقی

پله برقی مانند یک پلکان متحرک است که به افراد کمک می کند بین طبقات مختلف ساختمان بالا یا پایین بروند. انرژی آن با برق تامین می‌شود و دارای پله‌هایی است که به‌طور یکنواخت به حرکت در می‌آیند و به مسافران اجازه می‌دهد در صورت نیاز پیاده و سوار شوند. یکی از نکات جالب در مورد پله برقی‌ها این است که می توانند افراد را بدون توقف حمل کنند و از نظر ظرفیت مسافر نسبت به آسانسور کارآمدتر هستند.

تابلوی کنترل پله برقی یک مدار الکترونیکی است که تمامی عملکردهای پله برقی را مدیریت و نظارت می‌کند. کنترل پنل پله برقی سرعت، جهت، توقف و راه اندازی پله برقی را تنظیم می‌کند. همچنین سیستم‌های ایمنی پله برقی را کنترل می‌کند. به عنوان مثال، هنگامی که یک نقص یا خطر در پله برقی رخ می‌دهد، به طور خودکار پله برقی را متوقف می‌کند و زنگ خطر را به صدا در می‌آورد.

اجزای اصلی یک تابلو برق پله برقی

در ادامه برخی از اجزای اصلی تابلو برق پله برقی را مورد بررسی قرار داده ایم:

  • قطعات نمایشی: در بعضی از تابلوهای برق پله برقی، قطعات نمایشی مانند نمایشگرها (LED یا LCD) ممکن است برای نمایش اطلاعات مانند زمان روشنایی و وضعیت سیستم استفاده شوند.
  • محافظ‌ها: محافظ‌ها برای حفاظت از تابلو برق و اجزای داخلی آن در برابر برقراری دسترسی غیرمجاز، برقراری اتصالات نادرست و همچنین جریان‌های بیش از حد استفاده می‌شوند.
  • آی‌سی‌ها و میکروکنترلرها: این قطعات برای کنترل هوشمند تابلو برق پله برقی استفاده می‌شوند.
  • سوئیچ‌ها (کلیدها): سوئیچ‌ها برای کنترل روشنایی پله‌ها استفاده می‌شوند.
  • رله‌ها: رله‌ها برای کنترل جریان برق و تنظیم روشنایی پله‌ها استفاده می‌شوند.
  • تایمرها: این قطعات برای تنظیم زمان روشنایی و خاموشی پله‌ها استفاده می‌شوند.
  • سنسورها: سنسورها، مانند سنسورهای حرکتی، برای تشخیص حضور افراد در پله‌ها استفاده می‌شوند.

قطعات پله برقی

پله برقی‌ها، پله‌های متحرک جذابی هستند که اغلب در مراکز خرید، ساختمان‌های چند طبقه و فرودگاه‌ها می بینید. بسته به تقاضا و ساختار یک ساختمان، پله برقی‌ها می توانند طرح‌های مختلفی داشته باشند. انعطاف پذیری آنها چیزی است که آنها را بسیار محبوب می‌کند. آنها را می توان روی هم، کنار هم، خمیده، بلند یا کوتاه نصب کرد. پله برقی از قطعات زیر ساخته شده است:

سیستم درایو

سیستم درایو هندریل از چرخ دنده محور اصلی محور اصلی شروع می‌شود. یک نیروی محرکه به زنجیره محرک هندری واقع در چرخ دنده محور اصلی منتقل می‌شود که به نوبه خود باعث چرخش شفت محرک نرده می‌شود.

نرده سیستم

حرکت نرده توسط یک زنجیر متصل به چرخ دنده اصلی توسط یک سری قرقره امکان پذیر می‌شود. نرده در چهار بخش مجزا نصب میشود.

سکوهای فرود

اینها سکوهایی هستند که در بالا و پایین یک پله برقی قرار دارند. آنها سطوحی هستند که افراد قبل از سوار شدن بر پله برقی یا جایی که در آن پیاده می شوند، روی آنها قدم می‌گذارند. سکوی فرود از قسمت هایی روی سطح قابل مشاهده و بخشی در زیر سطح که برای کار پله برقی حیاتی است ساخته شده است.

خرپا

خرپا به نوعی بدنه وسیله نقلیه یک پله برقی است. این یک سازه فلزی توخالی است که مسیر پله برقی را نگه می‌دارد و چارچوب ساختاری یک پله برقی را تشکیل می‌دهد.

سیستم برق و کنترل

سیستم الکتریکی و کنترلی یک پله برقی مغز سیستم پله برقی است. این از مجموعه ای از دستگاه‌های الکترونیکی ساخته شده است که عملکرد آن را کنترل می‌کند. این شامل یک کنترلر، یک موتور، حسگرها و وسایل ایمنی است. سنسورها سیگنال هایی را به کنترل کننده می‌فرستند و سپس فرمان‌هایی را برای کنترل جهت پله برقی سرعت به موتور می‌فرستند.

نرده

به عنوان تکیه گاه عمل می‌کند. این دو طرف پله برقی است که از بالای پله ها تا نرده‌های ساخته شده از شیشه، پانل ها و فلز امتداد می‌یابد. نرده به عنوان یک عرشه پایین داخلی یا یک عرشه بلند داخلی ایجاد می‌شود.

روغن کاری خودکار

یک سیستم روانکاری خودکار در یک پله برقی وجود دارد که روغن را برای روانکاری زنجیره محرک اصلی، زنجیره پله و زنجیر محرک هندریل فراهم می کند. یک کنترل تایمر خودکار وجود دارد که می تواند "روشن" و "خاموش" را برای تنظیم میزان جریان روغن تنظیم کند.

سیستم ترمز

پله برقی مانند هر ماشینی که حرکت دارد دارای سیستم ترمز است. سیستم ترمز از سه روش ترمزگیری به شرح زیر استفاده می کند:

  • ترمز ماشین
  • سیستم ترمز محور محرک
  • ترمز شفت محرک اصلی

دستگاه های ایمنی

پله برقی دارای وسایل ایمنی بسیاری است که برای توقف خودکار پله برقی کار می‌کنند. این کار با قطع برق موتور و اعمال ترمز هنگام بروز مشکل انجام می‌شود. پس از اینکه دستگاه ایمنی پله برقی را متوقف کرد، تنها پس از رفع مشکل و رفع عیب، دوباره راه اندازی می‌شود.

مراحل عمومی ساخت تابلو برق پله برقی

مراحل ساخت تابلو برق پله برقی شامل موارد زیر میباشد:

  • بخش فلز و جوشکاری، همه قطعات تابلو برقی اول باید وارد مرحله برشکاری شوند تا به اندازه مد نظر برش داده شوند و بعد از آن وارد بخش‌های پانچ و خم کاری و مته کاری می‌شوند.
  • رنگ کاری، قطعات آماده شده پس از پرداخت کاری وارد قسمت رنگ کاری می‌شوند. دراین قسمت از رنگ‌های چرمی برای محیط بسته و از رنگ‌های ساده برای محیط باز استفاده میشود.
  • مونتاژ بدنه و اسکلت داخلی، در این مرحله همه قطعات رنگ شده به یکدیگر متصل می‌شوند.
  • مونتاژ الکتریکی، در این قسمت همه ادوات الکتریکی مانند فتوسل لامپ و شینه‌ها، فیوز، کلید، کنتاکتور، رله، روی اسکلت داخلی تابلو قرار میگیرند و اسکلت داخلی، روی پایه‌های داخلی تابلو نصب می‌شود.

پله برقی مانند هر وسیله الکتریکی و برقی دیگر نیاز به بازرسی ماهیانه دارد تا از خطرات مالی و جانی پیشگیری شود؛ با تعمیر به موقع پله برقی میتوانید از خطرات استفاده از این وسیله در امان باشید.

Super Admin
نظرات کاربران
قاسمی
۱۴۰۴/۱/۱۹

بهترین برند تابلو فرمان چی هست؟؟

ارسال نظر
ارسال
قطعات پله برقی را نام ببرید.
سیستم درایو، نرده سیستم، سکوهای فرود،خرپا، سیستم برق و کنترل، نرده، روغن کاری خودکار، سیستم ترمز
سیستم ترمز از چه روش ترمزگیری استفاده میکند؟
1) ترمز ماشین 2) سیستم ترمز محور محرک 3) ترمز شفت محرک اصلی

دسته بندی ها

آخرین مطالب

زیباترین آسانسورهای جهان

آیا تاکنون به فکر اینکه زیباترین آسانسورهای جهان چگونه است افتاده اید؟ آیا تصویری از به کار بردن زیبایی، هنر و خلاقیت در زهنتان رسم شده است؟

زیباترین آسانسورهای جهان

مهم‌ترین خطرات آسانسور که باید بدانید!

آسانسورها به عنوان یکی از ابزارهای حیاتی در ساختمان‌ها، نقش بسیار مهمی در تسهیل حرکت و انتقال افراد و بار ایفا می‌کنند. با این حال، در کنار فواید بسیار آنها، خطراتی نیز وجود دارد که ممکن است در صورت عدم رعایت ایمنی، به تهدید و خطر جدی برای کاربران تبدیل شوند.

مهم‌ترین خطرات آسانسور که باید بدانید!

جدیدترین آسانسورهای دنیا

آسانسورها به عنوان یکی از اختراعات بزرگ تکنولوژیکی در صنعت ساختمان، در طول تاریخ به طور قابل توجهی تکامل یافته‌اند. آسانسورهای مدرن امروزی با استفاده از فناوری پیشرفته و طراحی‌های نوآورانه، به طور عمده به ارتقاء سطح راحتی، امنیت و سرعت حرکت افراد در ساختمان‌ها پرداخته‌اند.

جدیدترین آسانسورهای دنیا

هزینه خدمات آسانسور بر عهده کیست؟

هزینه سرویس آسانسور با مالک است یا مستاجر؟ این سوالی است که برای خیلی از مستاجرین یا مالکان پیش می‌آید. گاهی نیز دعواهای بزرگی برای این موضوع شکل می‌گیرد که حتی کار به شکایت می‌رسد. در اینجا می‌خواهیم یکبار برای همیشه به شما بگوییم که هزینه تعمیر آسانسور بر عهده مالک است یا مستاجر.

هزینه خدمات آسانسور بر عهده کیست؟

ویژگی‌های یک آسانسور خوب

یک آسانسور خوب می‌تواند ایمنی ساختمان شمارا بالا ببرد و همچنین آسایش و آرامش ساکنین ساختمان را چندین برابر کند. ویژگی یک آسانسور خوب شامل مواردی بیش از راحتی می‌باشد.

ویژگی‌های یک آسانسور خوب
یاراآویژه را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید